+36 99 340 440
hu
Árajánlatkérés
 • Mely országokból járnak Magyarországra fogászati kezelésre?

  Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország, Egyesült Királyság ... stb.

 • Milyen anyagokat használnak?

  Mind a fogászati rendelőben, mind a fogtechnikai laboratóriumban a nyugati rendelőkhöz hasonlóan a legkiválóbb anyagokat használjuk Németországból, Svájcból, Japánból és az USA-ból. Minden felhasznált anyag ISO minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. (bővebben: „Felhasznált anyagok és technikák”)

 • Tudnak előzetes árajánlatot küldeni részemre?

  Amennyiben elküldi nekünk panorámaröntgenjét vagy az otthon készült kezelési tervet (árak nélkül) 24 órán belül egy hozzávetőleges kezelési tervet készítünk Önnek árajánlattal együtt, mely tartalmazni fogja itt-tartózkodásának teljes költségét.

 • Mennyit tudok spórolni?

  A nyugat-európai fogászati árakhoz képes akár 60%-ot, ami egy kombinált munka esetében 5.000,-10.000,-Eurot is jelenthet.

 • Milyen nyelven beszélnek az orvosok és a programban részt vevő személyzet?

  német, angol, magyar

 • Hogyan tudok fizetni és mikor kell a kezelések árát kifizetni?

  A kezelés megkezdésekor előleget (kb 50%) kérünk, a többit a kezelések befejezésekor készpénzzel, vagy előzetes egyeztetés után banki átutalással.

 • Milyen anyagokat használnak?

  Mind a fogászati rendelőben, mind a fogtechnikai laboratóriumban a nyugati rendelőkhöz hasonlóan a legkiválóbb anyagokat használjuk Németországból, Svájcból, Japánból és az USA-ból. Minden felhasznált anyag ISO minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

 • Mi történik, ha nikkelallergiám van?

  Minden esetben nikkelmentes fémet vagy aranyötvözetet használunk. Lehetőségünk van fémmentes kerámia pótlások elkészítésére is, melyben alumíniumoxidot vagy cirkóniumoxidot használunk.

 • Amennyiben implantátumot szeretnék, az hogy lehetséges?

  Először az implantátum behelyezése történik, mely egy napot vesz igénybe, majd 1-3-6 hónapos gyógyulási idő után a felépítmény (híd, korona) elkészítése következik.

Tudjon meg többet a krone dentalról

Intézményünk 1997-ben nyitott. 5 székes rendelőnk kialakításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink kellemesen érezzék magukat nálunk, mindamellett, hogy orvosi szempontból professzionális ellátásban részesülnek.

Kezelések

Fogászati teamünk komplett kezeléseket kínál - ingyenes konzultáció és kezelési terv

Tovább

Rendelő

Tágas, elegánsan berendezett várónk igyekszik oldani betegeink esetleges feszültségét.

Tovább

Garancia

Rendelőnk hosszú távú garanciát vállal az általunk elkészített munkákra.

Tovább

Fogorvosok

A rendelőnkben dolgozó kiváló orvosok által alkotott team biztosítja betegeink részére a nagy szakmai tapasztalatot és a fiatalos lendületet.

Tovább