+36 99 340 440
hu
Árajánlatkérés

Egy-egy fogászati probléma megoldása sokféleképpen történhet. A végleges fogászati kezelési terv mindig a pácienssel való közös megbeszélés után kerül kialakításra, szem előtt tartva a páciens egyéni igényeinek kielégítését, de maximálisan betartva a szakma szigorú szabályait.
A kezelések variációs lehetőségei és a megoldások sokfélesége miatt, vizsgálat és személyes megbeszélés nélkül nem lehet meghatározni a kezelés típusát és pontos költségeit.
Hogy segíthessünk egy teljes körű tájékoztatás után az Ön számára legoptimálisabb kezelési terv kiválasztásában, kérjük, keresse fel rendelőnket!

Kérjen ingyenes konzultációs időpontot és kezelési tervet

Igényelje online ingyenes konzultációnkat és kezelési tervünket. Űrlapunk segítségével csak pár percig tart.

legnépszerűbb kezeléseink

PRF - saját vér terápia

A sebgyógyulás elősegítésének egyik leghatásosabb, legkorszerűbb módja

Egyéni

Tovább

Implantáció

Top implantátumok

700 €-tól

Tovább

Koronák / hidak

fémkerámia, cirkónium, préskerámia

240 €-tól

Tovább

Kombinált munkák

Rögzített és kivehető pótlások kombinációja

Egyéni

Tovább

Préskerámiahéjak

Teljesen fémmentes, tartós, és manapság a legesztétikusabb fogpótlás.

400,-€

Tovább

Fogszabályozás

Nem csak az esztétika miatt fontos

Egyéni

Tovább

Parodontológia

Fogágybetegségek, fogínygyulladás kezelése, professzionális szajhigiéniai kezelés…

Egyéni

Tovább

további fogászati kezeléseink

Panoráma röntgen felvétel

A panorámaröntgen teljes, átfogó kétdimenziós képet ad a szájüreg egészéről: az állcsontokról, a fogak helyzetről, az állkapocsízületekről, az arcüregről.

40 €

40 €

Fogkőeltávolítás, szájhigiénés kezelés, polírozás

A speciális műszer ultrahang által keltett rezgéseket vezet a fogakhoz, ami összetöri a fogakon lévő fogkövet, így az eltávolíthatóvá válik. A fogkő-eltávolítás után a fogakat egy speciális pasztával polírozzák. A fogkő-eltávolítása rendkívüli fontossággal bíró kezelés, mivel a fogakon tartósan meglévő fogkő a fogíny gyulladását, sorvadását okozza, ami a fogak meglazulásához, akár elvesztéséhez vezethet, valamint a benne lévő baktériumok elszaporodása miatt fogászati gócként is szerepelhet.

Air-flow (homokfúvással) : 60 €-tól

50 €-tól

50 €-tól

ZOOM! 1 óra kezelési időtartamú fogfehérítés

A ZOOM! alig több mint egyórás fogfehérítési eljárás, mely során a fog felszínére felvitt zselét periódusonként 20 percig UV lámpával megvilágítják. Ennek hatására aktivizálódik a hidrogén-peroxid tartalmú anyag, az aktív oxigén eltávolítja a fog felszínén és mélyebb rétegeiben található elszíneződéseket. Ezután a fogorvos védőréteggel vonja be a fogakat. Ezáltal az Ön fogai természetesen fehérek és vakítóak lesznek. A kezelést követően 2-3 napig színezőanyagot tartalmazó terméket (kávé, cigaretta) nem ajánlott fogyasztani, ellenkező esetben a kezelés hatékonysága nem garantálható.

400 €

400 €

Fogeltávolítás

Fogak műtéti eltávolítása szájsebész által
Bölcsességfog, betört fogak, gyökerek, impaktált fogak műtéti eltávolítása

40 €-tól 200 €

40 €-tól 200 €

Gyökércsúcs resectió

A gyökér csúcsán található gyulladásos elváltozások eltávolítása.

200 €-tól

200 €-tól

Gyökértömés: front, premoláris és moláris fogaknál

A gyökérkezelés akkor szükséges, ha a fog lágy belső szövete, a pulpa begyullad vagy megfertőződik. Gyökérkezelés által a csatornák teljes kitisztításával, és hermetikus lezárásával megakadályozhatjuk a gyökerek körül a további gyulladásos folyamatok kialakulását.

100 €-tól

100 €-tól

Kompozit tömés / fogfelszín szerint

Esztétikus fogszínű („fehér”) tömések.

50 €/60 €/70 €

50 €/60 €/70 €

Barázdazárás

A fogak barázdáiba folyékony tömőanyagot fecskendezünk, mely lezárja a tovább káriesz kialakulásának lehetőségét

25 €

25 €

Csapos felépítés

Ha nincsen elegendő maradék fogállomány ahhoz, hogy az stabilan megtartson egy koronát, akkor a fog megerősítésére, csapos felépítésére van szükség. A csap anyaga lehet pl. üvegszálas, fém vagy cirkónium.

80 €-tól

80 €-tól

Teleszkópos fogpótlás

Kivehető, mégis stabil fogpótlás. A teleszkóp-koronák két részből épülnek fel: a primer korona a meglevő lecsiszolt fogra készül és arra cementtel rögzül, míg a szekunder rész a kivehető fogsorban helyezkedik el és a primer résznek pontos negatív mása. A teleszkópkoronák biztos tartást adnak, ezáltal kényelmes és esztétikus viseletet biztosítva.

Egyedi ár, a meglévő fogak számától függően

Egyedi ár, a meglévő fogak számától függően

Teljes akril fogsor

Akkor készül, amikor már nincs fog az állcsontban, rögzítésére felhasználják a nyálkahártya ventilhatását, a kapilláris nyomást, a rágónyomást és a gravitációt. Anyaga általában műanyag, részei alaplemez, műíny és műfogak.

500 €-tól

500 €-tól

Inlay

Az inlay egy speciális „ragasztott fogtömés”, melyet lenyomat alapján a fogtechnikus készít el. Az inlay, vagy betét elsősorban nagyméretű szuvasodások esetén alkalmazható a fogak ellátására.

280 €-tól

280 €-tól

Tudjon meg többet a krone dentalról

Intézményünk 1997-ben nyitott. 5 székes rendelőnk kialakításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink kellemesen érezzék magukat nálunk, mindamellett, hogy orvosi szempontból professzionális ellátásban részesülnek.

Technikai háttér

Nemzetközileg elismert márkák, biokompatibilis anyagok, modern technológiák

Tovább

Rendelő

Tágas, elegánsan berendezett várónk igyekszik oldani betegeink esetleges feszültségét.

Tovább

Garancia

Rendelőnk hosszú távú garanciát vállal az általunk elkészített munkákra.

Tovább

Fogorvosok

A rendelőnkben dolgozó kiváló orvosok által alkotott team biztosítja betegeink részére a nagy szakmai tapasztalatot és a fiatalos lendületet.

Tovább