+36 99 340 440
hu
Árajánlatkérés

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott:

"Kapacitásbővítés a "KORONA FOGÁSZAT" Kft-nél."
(9400 Sopron, Várkerület 73.)
című
GINOP-2.1.8-17-2018-02619 jelű pályázat
a
Támogató
döntése 11.042.766,- Ft
összegű támogatást nyert el!

A támogatás intenzitása: 50%

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam a "KORONA FOGÁSZAT" Kft. beruházásához nyújtott támogatásának összege: 11.042.766,- Ft

A projekt leírása:

A "KORONA FOGÁSZAT" Kft. a fogászati ellátás összes szakterületét felöleli. Három implantációs rendszerből kínálunk megoldást pácienseiknek fogászati problémáira, közreműködő orvos segítségével éber szedálásban is végzünk kezeléseket. Készítünk fémmentes és különböző fémekre égetett pótlásokat, kombinált fogsorokat és konzerváló kezeléseket. Orvosaink a fogtechnikus kollégákkal együttműködve individuális pótlásokat terveznek, készítenek.

A folyamatos fejlődést szem előtt tartva célunk az infrastruktúra, illetve az eszközpark folyamatos bővítése, technológiai korszerűsítése és működtetése, valamint pácienseink gyorsabb, magasabb igényszintű kiszolgálása. A cég vezetése felmérve a piaci igényeket úgy döntött, hogy a fogászati kezeléseken túl új szakirányokkal szélesíti a tevékenységi körét a járóbeteg ellátás keretein belül. Összhangban az egészségügyi kormányzat törekvéseivel gasztroenterológia, valamint az urológia, annak is két speciális területe, az andrológia és az urodinámia szakirányokban végeztünk fejlesztéseket.

A jelen pályázati konstrukció keretében 1 db FUJIFILM 3500-as video-endoszkóp, 1 db Castellini SKEMA 6 fogászati kezelőegység, 1db URODOC LITE uroflowmeter, valamint 1 db Nikon Eclipse E200 laboratóriumi mikroszkóp beszerzése és üzembe helyezése valósult meg Soproni telephelyünkön.

A fejlesztés sikeresen befejeződött, amely teljes mértékben visszaigazolta a tervadatok megvalósíthatóságát. Az üzembe állított új eszközök hatékonysága minőségben és a kapacitás növekedésében is mérhető. Ez a minőség biztosítja a cég piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

A projekt fizikai befejezésének napja: 2019.04.30

http://www.szechenyi2020.hu