+36 99 340 440
hu
Árajánlatkérés

A technikai háttérről

1997-ben alakult fogtechnikai laboratóriumunk.

Jelenleg 10 munkatársunk van és két tanuló képzése folyik. A nyugat-európai fogtechnikai normáknak megfelelő technológiákat alkalmazzuk. Munkatársaink szakmai továbbképzése Németországban, Svájcban és Olaszországban folyik. Szakmai hátterünket a BEGO, a VITA és a WIELAND cégek biztosítják. Munkáink között kiemelt jelentőségűek a fréz-, galván-, implantátum és fémmentes technológiák. (pl.: kombinált és teleszkóp elhorgonyzások, esztétikus koronák és inlayek, cirkónium ill. alumíniumoxid pótlások és különböző implantátum rendszerek)

Felhasznált anyagok és technikák

Sok páciens nehezen szánja rá magát egy saját hazáján kívüli fogászati kezelésre, mert kételkedik az ellátás színvonalában, a felhasznált anyagok minőségében. Ehhez hozzájárulnak azok a negatív vélemények, melyek a hazai piacot hivatottak védeni. Sok esetben saját orvosaik bizonytalanítják el a magyarországi fogászati kezelések iránt érdeklődőket, azt állítva, hogy az itteni szakemberek nem rendelkeznek megfelelő tudással, a rendelőknek pedig nincs korszerű technikai - technológiai hátterük.

Hadd szolgáljunk ennek megcáfolására egy rövid magyarázattal.

A magyarországi orvosképzés, fogorvosképzés bizonyítottan világszerte elismert. Egy tekintélyes nemzetközi szaklap nemrég megjelent összehasonlításában az olvasható, hogy a budapesti Semmelweis Egyetem orvosképzése a Harvardéval és a Cambridge-i Egyetemével nagyjából azonos szinten áll.

A fogászati anyagok és gépek magyarországi piacát pedig átvették a folyamatos fejlesztés alatt álló olyan pl.: amerikai, német, japán és svéd cégek, mint: Noritake Dental Supply Co. Ltd., 3M Espe dental Products, Schülke & Mayr G.m.b.H., DENTSPLY DeTrey G.m.b.H., Ögussa, Degussa, Heraeus Kulzer GmbH.& Co. KG, Nobel Biocare stb. Így akarva sem tudnánk más anyagokkal dolgozni, mint ami az európai standardnak megfelel. Fenti cégek fejlesztési koncepciója szerint a fogászati restauráció a lehető legkisebb beavatkozással, 'fogszövet és fogínybarát' módon, biokompatibilis anyagokkal kell, hogy történjen, minimálisra csökkentve az esetlegesen előforduló, fogászatban felhasznált anyagokkal szembeni érzékenységet. Mindez nemcsak a fogorvosi rendelőkre, hanem a fogtechnikai laboratóriumokban felhasznált anyagokra is vonatkozik.

EMS - GBT: IRÁNYÍTOTT BIOFILM TERÁPIA

 • Fájdalommentes, gyors és biztonságos módszer, amely segít hosszútávon megtartani a fogakat és segít az általános egészség hatékonyabb megőrzésében is – egy életen át.
 • Az új és modern GBT teljesen eltávolítja a plakkot, fogkövet és az elszíneződéseket. A GBT olyan innovatív eljárásokat alkalmaz, amelyek hatékonyságuk mellett kímélik az egészséges szöveteket.
 • A GBT protokoll a svájci EMS és a legjobb szakértők sokévi kutatómunkája nyomán jött létre. A protokoll alapját a tudományosan igazolt AIRFLOW ®, PERIOFLOW ® und PIEZON ® NO PAIN technológiák biztosítják, amelyekkel a biofilm a legkíméletesebb módon távolítható el.

3D CBCT

 • Rendelőnkben 3D röntgen biztosítja és csontpótló és implantációs műtétek pontos megtervezését, a csontkínálatnak legjobban megfelelő formájú és méretű implantátum kiválasztását. A 3D technológiának köszönhetően pontos képet kapunk az arcüreg és az állkapocsízületek állapotáról, részletesen vizsgálhatjuk a legkisebb anatómiai képleteket a különböző metszetek segítségével.
 • A rendelőnkben készült digitális felvételt CD-n adjuk át a pácienseknek, amely tartalmazza a kiértékeléshez szükséges programot is.

Digitális panoráma röntgen

 • A panorámaröntgen teljes, átfogó kétdimenziós képet ad a szájüreg egészéről: az állcsontokról, a fogak helyzetről, az állkapocsízületekről, az arcüregről.

Lágylézer terápia

A lágylézer kezelés előnyei

 • fájdalommentes, relatíve gyors eredmény várható, akut panaszok esetén a gyógyulás fele annyi idő alatt áll be, mint lágylézer kezelés nélkül
 • többször ismételhető
 • más terápiákkal kombinálható
 • nincs mellékhatása
 • csökkenti a gyógyszerfelhasználást

Klinikai hatások

 • fájdalomcsillapítás
 • sebgyógyulás gyorsítása
 • akut és krónikus gyulladások csökkentése
 • ödéma csökkentése
 • idegsejt regeneráció/idegstimuláció
 • izomfeszülés csökkentése, izomgörcs oldása
 • A sejtfolyamatok és biológiai hatások nyomán felgyorsul a sebgyógyulás, csillapul a beteg fájdalma. Ezek együttesen nemcsak felgyorsítják a gyógyulási folyamatot, de egyúttal lényegesen javítják a beteg közérzetét, életminőségét. Mindezekért a lézer egy nagyon hasznos, kiegészítő terápiás eszköz az orvos kezében.

Digitális intraorális röntgen

 • Egyes területek, régiók célzott vizsgálatára, nagyobb felbontással bíró intraorális röntgenre van szükség – különösen gyökérkezelések során, csontpusztulás vizsgálatakor.

Teleröntgen

 • A teleröntgen felvétel egy oldalirányú koponyafelvétel, mely kifejezetten fogszabályozási célzattal készül.

Felhasznált anyagok

Noritake Dental Supply Co. Ltd.

3M Espe dental Products

Schülke & Mayr G.m.b.H

DENTSPLY DeTrey G.m.b.H

Ögussa

Degussa

Heraeus Kulzer GmbH.& Co

Nobel Biocare

Tudjon meg többet a krone dentalról

Intézményünk 1997-ben nyitott. 5 székes rendelőnk kialakításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink kellemesen érezzék magukat nálunk, mindamellett, hogy orvosi szempontból professzionális ellátásban részesülnek.

Kezelések

Fogászati teamünk komplett kezeléseket kínál - ingyenes konzultáció és kezelési terv

Tovább

Rendelő

Tágas, elegánsan berendezett várónk igyekszik oldani betegeink esetleges feszültségét.

Tovább

Garancia

Rendelőnk hosszú távú garanciát vállal az általunk elkészített munkákra.

Tovább

Fogorvosok

A rendelőnkben dolgozó kiváló orvosok által alkotott team biztosítja betegeink részére a nagy szakmai tapasztalatot és a fiatalos lendületet.

Tovább