+36 99 340 440
hu
Árajánlatkérés

Rendelő

Tágas, elegánsan berendezett várónk megpróbálja feledtetni a betegekkel, hogy fogorvosi beavatkozás előtt állnak, igyekszik oldani az esetleges feszültséget. Munkánkat nyugati színvonalon a legjobb fogászati anyagok felhasználásával végezzük, és úgy tűnik betegeink is elégedettek velünk, amit az évek során kialakított, több ezer főt nyilvántartó pacientúra igazol.

Betegeink gondos vizsgálat és panoráma röntgen készítése után részletes kezelési tervet kapnak, ha lehet többféle alternatívát kínálunk az egyes fogászati problémák megoldására. A rendelőnkben dolgozó kiváló orvosok által alkotott team biztosítja betegeink részére a nagy szakmai tapasztalatot és a fiatalos lendületet.

Orvosaink rendszeresen vesznek részt tudományos konferenciákon, szakmai továbbképzéseken. Ugyanígy jelen van a folyamatos fejlesztés a rendelő tárgyi feltételei, valamint az anyagfelhasználás terén is.

A kezelések befejezése után sem mondunk le a betegeinkkel való rendszeres kontaktusról, mivel félévente tartandó kontrollvizsgálatok során ellenőrizzük munkánk minőségét, a betegek szájhigiéniáját, felhívjuk figyelmüket a fogak helyes gondozására, ill. egyéb problémákra. Rendelőnk akkreditált rendelő, ahol a fiatal fogorvosok szakmai oktatása folyik.

Fogászati klinikánkon lehetőség van a kezelések szedálásban történő elvégzésére. Azon rizikópácienseink számára ajánljuk az éber szedáció igénybe vételét, akik a beavatkozás alatt erős szorongást, félelmet, esetleg erős hányingert éreznek. Az éber szedáció előnye, hogy a páciens megnyugszik, sokkal gyorsabb lefolyásúnak érzi a kezelést, és semmilyen rossz emléke nem lesz az elvégzett kezelésről. Kellemetlenséget kizárólag a kanül behelyezése jelenthet, ami biztosítja a vénás nyugtató áramlását, és az ezután beadott helyi érzéstelenítő injekciók biztosítják a további fájdalommentes kezelést.

A szedálást aneszteziológus szakorvos végzi, aki az egész beavatkozás ideje alatt a páciens mellett marad. A kezelés alatt a páciens tudatánál van, viszont kismértékű befolyásoltság jellemző rá, éppen ezért fontos, hogy a kezelés végeztével a páciens csak kísérő társaságában távozhat rendelőnkből.

A beavatkozást megelőzően az aneszteziológus részletes tájékoztatást nyújt szedálást illetően, felveszi a pácienstől a kórelőzménnyel kapcsolatos minden fontos információt, így biztosítjuk a 100%-os biztonságot és sikert.

Igény esetén szívesen gondoskodunk Önnek kedvezményes szállásról partnerszállodáinkban.

3D séta klinikánkon

a

Kérjen ingyenes konzultációs időpontot és kezelési tervet

Igényelje online ingyenes konzultációnkat és kezelési tervünket. Űrlapunk segítségével csak pár percig tart.

Tudjon meg többet a krone dentalról

Intézményünk 1997-ben nyitott. 5 székes rendelőnk kialakításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink kellemesen érezzék magukat nálunk, mindamellett, hogy orvosi szempontból professzionális ellátásban részesülnek.

Fogorvosok

A rendelőnkben dolgozó kiváló orvosok által alkotott team biztosítja betegeink részére a nagy szakmai tapasztalatot és a fiatalos lendületet.

Tovább

Technikai háttér

A nyugat-európai fogtechnikai normáknak megfelelő technológiákat alkalmazzuk.

Tovább

Kezelések

Fogászati teamünk komplett kezeléseket kínál - ingyenes konzultáció és kezelési terv

Tovább

Garancia

Rendelőnk hosszú távú garanciát vállal az általunk elkészített munkákra.

Tovább